Zion Refresh

Kép megtekintése

A Zion Refresh debreceni gyökerű hip-hop alapú élőzenés formáció. Fennállásunk óta 12 singe-el és videóklippel jelentkeztünk a zenei életben.

Fő célkitűzésünk Magyarország popkultúráját meghatározó zenekarai mellé felzárkózni, meghódítani a rádiók lejátszási listáit, és előadókként szerepelni a hazai fesztiválokon és klubokban országszerte és azon is túl. Olyan zenekarok vendégeként léphettünk már színpadra, mint a Brains, Punnany Massif, Irie Maffia, Cloud9+, vagy a Kowalsky meg a Vega.

A „Csókot lopni” és „Nem Hagyom" című dalaink az MR2 Petőfi Rádióban, valamint a „Nem Hagyom” és az „Eltévedve” az M2 Petőfi TV-ben debütáltak. Az „Itt vagy” és “Eltévedve” című szerzeményünk a Lángoló Gitárok oldalán, a legújabb dalunk a „Rocksztár” a Recorder.hu hasábjain premierezett, valamint napi rotációba került a MTV műsorsávjaiban és számos regionális rádióban.

A produkció élőben a zenészeinkkel kiegészülve gitár, basszusgitár, trombita, harsona, dob és samplerek kíséretében szólal meg. Debütáló koncertünket 2016-ban a Campus Fesztiválon a Hallban adtuk, kiemelt idősávban, valamint országszerte számos klubban, egyetemi napon és fesztiválon megfordultunk.


Tagok:

Tajti Viktor
Jakab Tamás
Szűcs Máté
Balázs Bence József
Vitányi Dávid
Kiss Tamás

Honlap:
Dreher Adatkezelési Tájékoztató | DreherFeszt Felfedező Szabályzat