Jelentkezés

Az alábbi űrlapon tudsz jelentkezni a Lángoló Gitárok blog és a DreherFeszt közös „DreherFeszt Felfedező” című tehetségkutató versenyére (a továbbiakban: Verseny).

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a jelentkezésetek csak akkor valósul meg, ha az ITT letölthető adatvédelmi nyilatkozat valamennyi zenekari tag által személyesen aláírt másolatát (fotózva vagy szkennelve) is feltöltitek.

Miután a szervezők ellenőrizték a feltöltött információkat, zenekarotok bekerül a jelentkezettek közé.


* Kötelezően kitöltendő mezők

A Verseny részvételi feltételeit, leírását valamint egyéb lényeges információkat „A Dreher Sörgyárak Zrt. és a Lángoló Gitárok által szervezett „DreherFeszt Felfedező” című tehetségkutató verseny leírása és szabályzata” elnevezésű dokumentum (a továbbiakban: Szabályzat) tartalmazza, amelyet ezen a linken találsz:

http://felfedezo.langologitarok.hu/dreherfeszt-felfedezo-szabalyzat/


Minden zenekari tag által aláírt jelentkezési lap. (pdf/jpg/jpeg/png/doc/docx)
Zenekari adatok
A tagokat írd be soronként ebben a formátumban: név / születési dátum A versenyben csak 18 év felettiek vehetnek részt!
Egy YouTube-ra feltöltött Zeneszám (hangfelvétel, videóklipp, bemutatkozó videó) linkjének megadásával nevezhetsz. Más megosztón közzétett anyag linkjét, file-ként feltöltött Zeneszámot, vagy egy dalt meghaladó tartalmat (pl. EP, lemez) nem tudunk elfogadni.
Elérhetőségek
Legalább 1500px széles, fekvő kép

Nyilatkozatok

Az online jelentkezési űrlap beküldésével a beküldő kijelenti, hogy a Dreher Adatkezelési Tájékoztatóját, a Dreher Nyilvános Adatkezelési Szabályzatát valamint a DreherFeszt Felfedező szabályzatot előzetesen figyelmesen átolvasta, megértette és azok rendelkezésit magára nézve kötelezőnek fogadta el, valamint önkéntesen hozzájárul a jelen online jelentkezési űrlapon megadott személyes adatainak a Dreher Adatvédelmi Tájékoztatója szerinti kezeléséhez.

Az érvényes nevezés feltétele, hogy a Dreher Adatkezelési Tájékoztatója valamint Nyilvános Adatkezelési Szabályzata (a továbbiakban együttesen: Adatkezelési Dokumentumok, mindkettő a dokumentum nevére kattintva elérhető) ismeretében a Zenekar valamennyi tagja az Adatkezelési Hozzájáruló Nyilatkozat aláírásával hozzájáruljon a személyes adatainak az Adatkezelési Dokumentumok szerinti kezeléséhez, és a kitöltött és hiánytalanul aláírt Adatkezelési Hozzájáruló Nyilatkozat másolata a jelen online jelentkezési űrlap mellékleteként beküldésre kerüljön.

A jelen online jelentkezési űrlap beküldésével a beküldő kijelenti, hogy a Zeneszám nevezéséhez valamennyi szükséges (szerzői, előadói, adatkezelési) hozzájárulással rendelkezik, ezek meglétéért kizárólagos felelősséget vállal.Dreher Adatkezelési Tájékoztató | DreherFeszt Felfedező Szabályzat